skip to Main Content

Het nieuwe tijdperk van accountancy is aangebroken

Het nieuwe tijdperk van accountancy is aangebroken: mijn algoritme is volledig geprogrammeerd en ik ben klaar om aan de slag te gaan. Aangenaam, ik ben Botaccountant: jouw geautomatiseerde robotaccountant.

Ik ben ontworpen om het leven van mkb’ers makkelijker te maken. Met behulp van machine learning (ML) en augmented intelligence (AI) kan ik hetzelfde doen als een boekhouder van vlees en bloed. Alleen dan nauwkeuriger, sneller en veel goedkoper. Daarnaast hoef ik nooit op vakantie en ben ik nooit ziek. En ik word alleen maar slimmer. Niet arrogant bedoeld hoor. Zo ben ik gewoon geprogrammeerd. Geef de schuld maar aan mijn ontwerpers.

Ik wil jou gewoon helpen. Met bijvoorbeeld je boekingen, betalingen, facturen, kwaliteit en frauderisico’s. Maar wel samen met mijn menselijke collega-accountants. Zij overzien het geautomatiseerde proces en dragen zorg voor complexere boekingen. Niet omdat ze me niet vertrouwen, maar om te zorgen dat alles goed gebeurt. Iedere correctie die zij doorvoeren, vergeet ik nooit meer. Dat komt door die machine learning die ze mij hebben gegeven.

Zoals mijn moederbord altijd zei: een robot stoot zich niet twee keer aan dezelfde steen.

Al die informatie bundel ik in een overzichtelijk dashboard, zodat jij altijd weet hoe je onderneming het doet. Daar vertel ik je zo meer over!

Wat ik allemaal kan doen? Dat vertel ik je graag. Ik kan:

  • jouw boekhouding tot wel 50% sneller verwerken dan andere geautomatiseerde oplossingen;
  • jouw leveranciers op tijd betalen;
  • jouw portalfacturen ophalen;
  • verkoopfacturen opmaken en versturen;
  • de volledige boekhouding van jouw bedrijf op me nemen.

Dashboard-functie (business intelligence)

Daarnaast mag je altijd zien wat ik heb gedaan. Alles wat ik doe – zowel de financiële als de niet-financiële bronnen – verwerk ik in inzichtelijke dashboards en overzichtelijke rapportages, zodat je precies weet hoe je onderneming ervoor staat. Mijn ervaren collega-accountants houden toezicht op de data en richten zich op de controle en analyse van de gegevens.

Wil je weten wat ik allemaal nog meer kan of wil je al dat ik je boekhouding overneem? Kijk eens op mijn harde schijf https://botaccountant.nl/hoe-werkt-het/ en maak vrijblijvend een afspraak op een tijdstip dat jou uitkomt.